nieuws

Meer tijd voor inleveren cases Insurance Communication Award

Schade

Meer tijd voor inleveren cases Insurance Communication Award

De voorbereidingen rondom de communication awards, die GfK samen met Banking Review en am: heeft ontwikkeld, zijn in volle gang. Er zijn inmiddels meer dan tien cases ingediend, variërend van grotere tot kleinere aanbieders en van de meer traditionele partijen tot de challengers in de markt.

Op verzoek van verschillende geïnteresseerden​ is de termijn waarop banken en verzekeraars een case kunnen indienen met een maand verlengd. De aanleverdatum is van 1 juli naar 1 augustus verschoven zodat geïnteresseerde partijen hun case kunnen indienen.

Proces
Op basis van de ingediende cases zal een jury een voorselectie maken. Hieruit komen drie genomineerden voor elk van de twee prijzen. De uiteindelijke winnaars van de twee awards worden bepaald op basis van consumentenonderzoek.

Uitreiking
Op donderdag 1 oktober worden de awards uitgereikt tijdens het GfK Finance Congres. De best communicerende verzekeraar van Nederland ontvangt uit handen van Eric Landwaart (Industry Director Finance) en Theo van Vugt (hoofdredacteur van am:) de ‘Insurance Communication Award’. De ‘Banking Communication Award’ reikt Eric Landwaart samen met Robert Paling (hoofdredacteur van Banking Review) uit aan de best communicerende bank van Nederland.​ ​​​​​​​​​​​

Jury
De jury bestaat uit de volgende personen: Ronald Pont (directeur Marketing FRWD Business & Communication), Fred van Raaij (hoogleraar Economische Psychologie Universiteit van Tilburg), Guda van Noort (directeur SWOCC), Wessel Visser (directeur Bureau Taal), Tony de Bree (jurylid Dutch Fintech en schrijver ‘Dagboek van een bankier’), Henriette Prast (ex-raad van toezicht AFM, hoogleraar Persoonlijke Financiële Planning Universiteit van Tilburg), Eric Landwaart (Industry director Finance GfK), Theo van Vugt (Hoofdredacteur am:) en Robert Paling (Hoofdredacteur Banking Review).

Reageer op dit artikel