nieuws

Dekra neemt Allianz Automotive Experts over

Schade

Dekra neemt Allianz Automotive Experts over

Dekra Claims & Expertise heeft de Automotive buitendienst experts van Allianz Benelux overgenomen. Deze dienst was tot nu toe actief onder de naam ITEB, maar wordt nu dus ondergebracht bij Dekra.

De medewerkers van ITEB gaan werken bij Dekra Automotive, dat door de overname naar eigen zeggen ‘de meest toonaangevende aanbieder op het gebied van schade-expertise aan motorvoertuigen en zwaar materieel’ wordt. “Met de samenvoeging van ons team en de voormalig ITEB Experts creëren we een nog bredere footprint in Nederland”, zegt Paul Schenk, directeur van Dekra Automotive. René Kerver, directeur Claims Management Allianz Benelux voegt toe: “Relaties zijn gebaat bij focus. Wij integreren de andere activiteiten van ITEB, zoals Personenschade, binnen Allianz Claims Services. Dit leidt tot een verhoogde efficiency en kennisdeling. Die voordelen komen ten goede aan onze relaties.”

Reageer op dit artikel