nieuws

Zakelijk pakket ASR in vergelijkingsmodule MKB pakket van Voogd & Voogd

Schade

Zakelijk pakket ASR in vergelijkingsmodule MKB pakket van Voogd & Voogd

Voogd & Voogd heeft de vergelijkingsmodule ‘MKB pakket’ uitgebreid met het zakelijke pakket van ASR. Adviseurs kunnen hierdoor nu zes zakelijke pakketverzekeringen met elkaar gaan vergelijken.

In de module ‘MKB pakket’ kan de adviseur veertien zakelijke verzekeringen vergelijken van ASR, Avéro Achmea, Delta Lloyd, Nationale-Nederlanden, Reaal en het huismerk van Voogd & Voogd: BedrijvenTotaalPakket. De serviceprovider schrijft: “Steeds meer aangesloten adviseurs gebruiken de module MKB pakket. Hieruit blijkt dat ook voor de zakelijke markt vergelijkingssoftware gewenst is. Ondanks een hogere complexiteit dan bij particuliere verzekeringen, blijkt in de praktijk dat voor een groot deel van de mkb-risico’s ook een automatische vergelijking van het aanbod gemaakt kan worden.”

Reageer op dit artikel