nieuws

Schadegarant lanceert website eXtender

Schade

Schadegarant lanceert website eXtender

Stichting Schadegarant lanceert vandaag de mobiele website eXtender. Via de website is het mogelijk om in drie stappen, binnen 24 uur drie offertes te verkrijgen voor het herstel van autoschade. De service is volledig ingericht om zowel met een smartphone als met een computer bediend te kunnen worden.

Met eXtender kunnen klanten diverse offertes opvragen bij schadeherstelbedrijven die door Schadegarant zijn geselecteerd. De stichting hoop dat de aangesloten verzekeringsmaatschappijen, hun gevolmachtigd agenten en intermediairs bij schade hun klanten naar de website zullen verwijzen. Daarnaast kunnen klanten ook zelf rechtstreeks bij eXtender komen en direct een offerte voor het herstel van autoschade aanvragen.

Momenteel nemen bijna alle autoschadeherstelbedrijven uit het landelijk dekkend netwerk van StichtingSchadegarant deel aan eXtender.

Reageer op dit artikel