nieuws

Consumentenbond vindt reisverzekering ANWB/Unigarant beste

Schade

Consumentenbond vindt reisverzekering ANWB/Unigarant beste

De Consumentenbond heeft de doorlopende reisverzekering van ANWB/Unigarant als beste beoordeeld. In het meinummer van de Reisgids nam de Consumentenbond 50 doorlopende reisverzekeringen onder de loep. De variant Compleet/Uitgebreid van ANWB/Unigarant kwam als beste uit de bus.

De consumentenorganisatie schrijft dat er grote verschillen zijn tussen de verschillende verzekeringen. Met name het verschil in flexibiliteit is opvallend: sommige verzekeraars bieden alleen een complete polis. Dit geeft de consument geen mogelijkheden zelf keuzes te maken en zo de verzekering af te stemmen op zijn persoonlijke situatie. Daarnaast ziet de Consumentenbond grote verschillen in uitkeringsbedragen. Vooral bij de dekkingen bagage en ongevallen.

De polis van ANWB/Unigarant scoorde op die onderdelen goed en kwam als beste uit de bus, tot tevredenheid van commercieel directeur Ivonne Doornebos. Zij zegt: “We streven naar onderscheidende producten waar ‘Helpen+’ de boventoon voert. Vanzelfsprekend met een goede prijs-kwaliteit verhouding en flexibel in opzet. Zo kan iedereen de verzekering kiezen die bij hem of haar past. Dat de Consumentenbond onze doorlopende reisverzekering beoordeelt als ‘Beste uit de test’ zie ik als een bevestiging dat deze koers de juiste is.”

Reageer op dit artikel