nieuws

Volmachtovereenkomst tussen VKG en AXA Assistance

Schade

Volmachtovereenkomst tussen VKG en AXA Assistance

VKG en Axa Assistance hebben per 2 maart een volmachtovereenkomst gesloten. Het eerste voortbrengsel van de nieuwe samenwerking is ook al bekend, de serviceprovider en de verzekeraar brengen de ‘Verlengde Garantie verzekering Huishoudelijke Electro’ op de markt.

VKG en Axa Assistance omschrijven de drijfveer van hun samenwerking als volgt: “De steeds veranderende omgeving waardoor er meer en meer behoefte is aan innovatieve en creatieve diensten op maat die inspelen op nieuwe technologieën.” Axa Assistance kan door de samenwerking haar nieuwste ontwikkelingen op de Nederlandse markt aanbieden.Het eerste product van de samenwerking is dus de Verlengde Garantie verzekering, die volgens de makers ‘beantwoordt aan de specifieke behoeften van de moderne en actieve mens’. De verzekering verlengt de wettelijke garantie van waardevolle elektrische apparaten in huis tot 5 jaar na de aankoop. 

Eric-Jan van den Berg, commercieel directeur van VKG, beschrijft de voordelen van de samenwerking: “Wij zijn zeer blij met de samenwerking. We merken dat er behoefte is aan innovatieve producten die het comfort en de zekerheid bieden die de consument verlangt. De Verlengde Garantieverzekering brengt voor onze intermediairs een fantastisch product dat de consument veel gemak biedt. Met slechts één telefoontje tijdens de periode van de verlengde garantie wordt bijvoorbeeld je wasmachine gerepareerd of vervangen.”

Reageer op dit artikel