nieuws

UnitedConsumers en Allsecur winnen Beste Service Award

Schade

UnitedConsumers en Allsecur winnen Beste Service Award

Opiness.nl reikt de Beste Service Award uit aan consumentencollectief UnitedConsumers voor beste zorgverzekeraar en beste energieleverancier. Allsecur viel ook in de prijzen en won een award voor beste autoverzekeraar. De website die klantbeoordelingen verzamelt, deelde de prijzen uit op basis van klantoordelen op de website.

UnitedConsumers biedt een zorgverzekering aan van VGZ en kreeg van de consument een 8,1 voor hun service. “Wij willen het efficiënter en gemakkelijker maken voor onze klanten, daar ligt onze focus, niet op het verbeteren van de interne processen omdat we daar zelf beter van worden. Ik denk dat we daarmee dat verschil maken en dat voelen onze klanten”, zegt Bas Poell, directeur van UnitedConsumers. Volgens Opiness won Allsecur de award voor zijn ‘goede, vriendelijke communicatie en de duidelijke informatievoorziening’. Ron Adams, communications manager bij Allsecur, zegt heel blij te zijn met de prijs. “We zijn erg trots dat we na 2012 en 2013 ook voor 2014-2015 de Beste Service Award in ontvangst mogen nemen. Allsecur laat hier mee zien dat een scherpe premie niet ten koste gaat van de kwaliteit en service.”

Opvallend genoeg is er dit jaar geen Beste Service Award gegaan naar de bankensector. Volgens Opiness hadden banken die veel stemmen kregen matige reviews en te lage rapportcijfers. “De banken met de hoogste rapportcijfers op Opiness waren ASN en Triodos, zij hadden echter maar een handvol stemmen, te weinig voor een goed eindoordeel. Daarom heeft geen enkele bank dit jaar de Beste Service Award weten te verdienen”, schrijft Opiness.

Reageer op dit artikel