nieuws

IAK Verzekeringen lanceert Truckplan

Schade

IAK Verzekeringen en MAX-Repair introduceren het IAK Truckplan. Volgens de verzekeraar levert het Truckplan minstens 25% aan kosten besparing op schadelast en 5% op schadeherstel. Vrachtwagenchauffeurs kunnen in het geval van schade aan hun wagen voortaan naar de dichtstbijzijnde garage. Iets wat voorheen vaak niet mogelijk was.

IAK Verzekeringen lanceert Truckplan

IAK Verzekeringen dacht al langere tijd na over hoe de transportbedrijven meer grip op hun schadekosten konden krijgen. Het Truckplan moet er voor zorgen dat de schade gerepareerd wordt op de plek waar de schade is ontstaan. Daarnaast wordt er gezorgd voor vervangend vervoer zodat de chauffeur snel weer verder kan. “Onze klanten vragen ons steeds vaker of wij kunnen helpen met het terugbrengen van de schadelast en de kosten voor motorrijtuigenverzekeringen. Met de traditionele verzekeringsoplossing kan het verschil niet meer worden gemaakt. Daarom het IAK Truckplan. Wij verzekeren de risico’s van de transportbranche vanuit volmacht en bij schadeherstel hebben wij een samenwerking met MAX-Repair. Deze samenwerking past dan ook uitstekend binnen onze landelijke dienstverlening”, zegt Frank Kraakman, algemeen directeur IAK Verzekeringen

Reageer op dit artikel