nieuws

Willis opent nieuw kantoor in Rotterdam

Schade

Willis gaat per 1 april van dit jaar een nieuwe vestiging openen in Rotterdam. Met de vierde vestiging in Nederland, naast Amsterdam, Beverwijk en Rijswijk, hoopt Willis een aantrekkelijke werkgever te worden voor professionals in de omgeving van de havenstad.

Willis opent nieuw kantoor in Rotterdam

Willis geeft aan dat het openen van de nieuwe vestiging past in het stabiele groeiscenario dat de nieuwe CEO Jeroen Everling heeft geschetst sinds hij in juni 2014 in dienst kwam bij de verzekeringsmakelaar. Daarin staan overnames en een uitbreiding van het bestaande team centraal. Met de opening van het nieuwe pand komen ook twee nieuwe mensen in dienst bij Willis. Kees Starrenburg en Theun Hage, beiden momenteel werkzaam bij Aon, respectievelijk als directeur Marine & Logistics en als directeur Marine Power & Utilities treden per 1 april 2015 in dienst bij Willis.

Everling: “Wij zijn er van overtuigd, dat de kennis en expertise van onze nieuwe collega’s Kees en Theun van grote waarde zullen zijn voor onze cliënten. De opening van onze nieuwe vestiging in Rotterdam is een grote stap voorwaarts voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten van Willis in Nederland.”

 

Reageer op dit artikel