nieuws

Rogier Sparreboom (34) nieuwe CFO van Aon

Schade

Rogier Sparreboom (34) is benoemd tot de Chief Financial Officer (CFO) van Aon Groep Nederland. Sparreboom wordt verantwoordelijk voor de financiële organisatie en het aansturen daarvan bij Aon in Nederland. Hij volgt Maurice Buijzen op.

Rogier Sparreboom (34) nieuwe CFO van Aon

Sparreboom is afkomstig uit de organisatie van Aon zelf. “Rogier heeft bij Aon de afgelopen 12 jaar veel ervaring opgebouwd in zowel financial controllership als financial planning & analysis binnen de Benelux en de Verenigde Staten”, schrijft Aon. Zijn vorige functie was financieel directeur bij Aon Risk Solutions in Nederland. Deze directierol behoudt Sparreboom en daarnaast gaat hij deel uitmaken van het Management Committee van Aon Nederland.

Reageer op dit artikel