nieuws

FNV-leden krijgen korting op nieuwe AOV Movir

Schade

FNV-leden krijgen korting op nieuwe AOV Movir

Leden van belangenbehartiger FNV Zelfstandigen krijgen korting op hun premie als ze kiezen voor de nieuwe arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers van Movir, de Soepel&Zeker AOV. Bovenop de aanvangskorting komt nog 5% premiekorting.

FNV Zelfstandigen en Movir breiden daarmee hun samenwerking uit, want op de bestaande AOV’s van Movir voor zakelijke professionals kregen leden van de belangenbehartiger ook al een korting van 5%. Die korting gaat nu ook gelden voor de nieuwe AOV van de verzekeraar uit Nieuwegein. Louis van Drunen, directeur van Movir: “In de afgelopen jaren hebben wij samen met FNV Zelfstandigen opgetrokken om het risicobewustzijn van ondernemers te vergroten. Hierbij maken wij gebruik van elkaars expertise om de risico’s op arbeidsongeschiktheid in kaart te brengen, en waar mogelijk te verkleinen door onze dienstverlening hierop aan te passen.”

Reageer op dit artikel