nieuws

De Goudse introduceert pakketten voor bouw en groothandel

Schade

De Goudse introduceert pakketten voor bouw en groothandel

De Goudse heeft twee nieuwe branchepakketten op de markt gebracht voor ondernemers in de bouw en groothandel: CompleetVerzekerd Bouw en Groothandel. De verzekeraar uit Gouda zegt de pakketten ontwikkeld te hebben op basis van onderzoek naar de wensen van de ondernemers.

Daaruit bleek bijvoorbeeld dat groothandelaren het belangrijk vinden dat er rekening wordt gehouden met hun wisselende goederenvoorraden. Daarom biedt De Goudse 10% extra dekking bovenop het verzekerd bedrag als de voorraad tijdens een verzekeringsjaar toeneemt. Daarvoor hoeven de ondernemers geen extra premie te betalen. Ook import uit landen van buiten de Europese Economische Ruimte is meeverzekerd.

Gereedschap
Ondernemers in de bouw gaven ook aan een CAR- en Montageverzekering van groot belang te vinden, omdat opdrachtgevers dit eisen. Daarnaast is er dekking voor gehuurd ongemotoriseerd hulpmateriaal en is er dekking voor diefstal van gereedschap uit de bestelauto, iets waar bouwondernemers zich zorgen om maken.

Ook komt De Goudse met een preventieabonnement, waarvoor tegen een maandtarief diensten als de controle van een elektrische installatie of het huren van een camerabewakingssysteem worden geleverd. Directeur Commercie Bernardo Walta zegt dat de pakketten invulling geven aan de focus op integraal risicomanagement en branchegerichte verzekeringsoplossingen: “Voor goed risicomanagement is het van belang dat de adviseur businesspartner is van de ondernemer, en zijn branche goed kent. Met de specifieke branchepakketten en het Preventieabonnement hebben adviseurs hiervoor goede tools in handen.”

Reageer op dit artikel