nieuws

DAK Volmacht sluit 100.000e polis af

Schade

DAK Volmacht sluit 100.000e polis af

DAK Volmacht heeft eind 2014 de 100.000e polis afgesloten, vijf jaar nadat het bedrijf werd opgestart. DAK stelt een uitstekende concurrentiepositie te hebben opgebouwd met het Alles onder 1 Dak product dat in samenspraak met de leden en een aantal verzekeraars is ontwikkeld.

Manager Volmacht bij DAK, Edwin van Leeuwen is trots op het bereikte resultaat en zegt: “Natuurlijk is het fantastisch als je de 100.000e polis voor je klanten mag opmaken. Met de gezamenlijke inspanning van de leden en hun vertrouwen in de coöperatie hebben we dit resultaat bereikt. De 100.000e polis is het beste bewijs dat we op de juiste koers zijn.”

Deze dochteronderneming van DAK opende in 2009 haar deuren. Tot de volmachtgevers horen Avéro Achmea, ASR, Nationale-Nederlanden, Reaal, Delta Lloyd, De Europeesche, Unigarant, ARAG en Monuta. Het Alles onder 1 DAK pakket telt inmiddels 15 verschillende verzekeringen. Van zeven partijen biedt DAK Volmacht de particuliere en/of zakelijke maatschappijproducten aan.

Reageer op dit artikel