nieuws

ACE bundelt cyber practice in één Europees team

Schade

ACE bundelt cyber practice in één Europees team

ACE Group heeft een nieuwe Europese business unit cyber risk geïntroduceerd in Europa. De verzekeraar wil aan de leiding blijven in de snel groeiende verzekeringsmarkt voor cyberrisico’s.

Als onderdeel van de introductie van de unit, is Daniël Jacobs (foto) benoemd tot Cyber Manager Benelux. Jacobs was onder andere verantwoordelijk voor de introductie van DataGuard in de Benelux, één van de eerste verzekeringsproducten voor cyberrisico’s in de regio.

Uit onderzoek van ACE bleek al eerder dat cyberrisico’s een van de drie belangrijkste opkomende risico’s voor Europese risk managers zijn. Dankzij de bundeling in één team hoopt ACE de lokale besluitvorming te versnellen en de makelaar- en klantrelaties in zowel de middle market als bij grotere accounts te versterken.

Reageer op dit artikel