nieuws

Sjaak Schouteren stapt over naar Aon

Schade

Sjaak Schouteren gaat vanaf 1 april aan de slag bij Aon als business development manager bij de Claims Service Desk. Hij is momenteel nog in dienst bij expertisebedrijf Cunningham Lindsey Nederland.

Sjaak Schouteren stapt over naar Aon

Schouteren is al sinds 2004 werkzaam bij Cunningham Lindsey en voorloper GAB Robins Takkenberg, aanvankelijk als marketing & communicatie adviseur en de afgelopen 3,5 jaar als manager business development. Schouteren is ook wel bekend als voorzitter van Young Insurance, een netwerkgroep voor jonge verzekeraars, die hij samen met Rosemarijn Peters in 2009 oprichtte. In 2014 won hij met Young Insurance de Narim Award wegens hun verdiensten voor jonge professionals in de verzekeringssector.

Reageer op dit artikel