nieuws

Movir ziet premie-inkomsten in 2014 flink stijgen

Schade

Movir kon afgelopen jaar de beste cijfers van deze eeuw in de boeken zetten. Zowel het aantal relaties als de omvang van de productpremie van de arbeidsongeschiktheidsverzekeraar nam flink toe ten opzichte van 2013, tot nu toe het beste jaar van de eeuw voor Movir.

Movir ziet premie-inkomsten in 2014 flink stijgen

Movir haalde in 2014 11% meer nieuwe relaties binnen dan in 2013, die samen voor 23% meer nieuwe productiepremie zorgden. Movir laat weten dat de groei voornamelijk wordt gehaald uit de markt voor zakelijke professionals. Het aantal nieuwe relaties in deze groep steeg het afgelopen jaar met 21%, terwijl de productpremie met 33% steeg ten opzichte van de groei in 2013. De totale portefeuille van zakelijke professionals groeide in 2014 met 6,8%, de portefeuillepremie van die groep steeg met 5,2%.

Reageer op dit artikel