nieuws

Johan Schoonhoven vertrekt bij Schadegarant

Schade

Johan Schoonhoven vertrekt per 1 mei 2015 als directeur bij Schadegarant en Glasgarant. Schoonhoven treedt na een dienstverband van 18 jaar terug om ‘iets anders te gaan doen’. Een opvolger voor Schoonhoven is nog niet gevonden.

Johan Schoonhoven vertrekt bij Schadegarant

Schoonhoven kwam in 1997 in dienst van Schadegarant en Glasgarant. “Onder zijn leiding is Schadegarant en Glasgarant uitgegroeid tot een belangrijke partij op de auto(ruit)schadeherstelmarkt. Het bestuur van Schadegarant en Glasgarant respecteert zijn besluit en dankt Johan Schoonhoven voor zijn inspanningen de afgelopen jaren”, schrijft het bestuur. Een vervanger van Schoonhoven is nog niet gevonden. “Op dit moment vinden er gesprekken plaats om een geschikte opvolger te vinden.”

Reageer op dit artikel