nieuws

Erik Hordijk weg bij HoyHoy

Schade

Erik Hordijk is sinds vorige week niet meer actief als directeur van vergelijkingssite HoyHoy. Hordijk, die vijftien jaar geleden Verzekeringssite.nl opzette, is zelf opgestapt omdat hij wil kijken of hij nog weer iets compleet nieuws op kan zetten.

Erik Hordijk weg bij HoyHoy

“Ik ben vijftien jaar geleden vanuit helemaal niets begonnen”, zegt Hordijk in gesprek met am. “Dit is een mooi moment om te kijken of ik nog een keer wat anders kan doen.” Over een precieze invulling daarvan heeft Hordijk nog geen ideeën. “Wat ik ga doen weet ik nog niet. Ik wil nu eerst even flink tot rust komen, je merkt nu ook wel dat je vijftien jaar hard aan het werk bent geweest.”

Hordijks Verzekeringssite.nl werd vorig jaar overgenomen door de Britse BGL Group, dat in meerdere landen vergelijkingssites bestiert. De site werd bij de overname ook omgedoopt tot HoyHoy. Hordijk zegt dat zijn eigen rol ook veranderde sinds de overname door het grotere bedrijf: “Je kunt iets minder pionieren, het is een andere rol die je vervult. Het leukste vind ik toch om zelf dingen op te zetten en door nu te stoppen geef ik mezelf de kans om nog een keer iets leuks te doen.”

HoyHoy heeft nog geen definitieve opvolger gevonden voor Hordijk. Op dit moment is Werner Zippold, operationeel directeur van BGL Group, als tijdelijke vervanger aangesteld.

Reageer op dit artikel