nieuws

Delta Lloyd geeft 20% premiekorting op zuinige zakenauto’s

Schade

Delta Lloyd geeft 20% premiekorting op zuinige zakenauto’s

Delta Lloyd geeft in 2015 een premiekorting op een zakelijke verzekering voor auto’s met een bijtelling van 4%, 7% of 14%. De korting geldt voor zuinige personenauto’s met een bouwjaar na 1 december 2014 en wordt in 3 jaar afgebouwd. De verzekeraar wil klanten belonen die bewust kiezen voor zuinige bedrijfsauto’s.

In 2014 had 36% van de nieuwe zakelijke personenauto’s een bijtelling van 4%, 7% of 14%. Ook in 2015 worden er naar verwachting meer auto’s verkocht met een gunstige fiscale bijtelling omdat de bijtellingsregels in 2016 gaan veranderen. “Steeds meer zakelijke rijders kiezen bewust voor een nieuwe zuinige auto. Niet alleen vanwege een lagere bijtelling, maar ook om het milieu te sparen. Delta Lloyd vindt dat zakelijke rijders die bewust kiezen daar ook iets voor terug mogen krijgen”, aldus de directeur marketing & verkoop van Delta Lloyd, Arjan Nollen.

Reageer op dit artikel