nieuws

DAK-leden kunnen gratis verhalen via 112schade.nl

Schade

DAK-leden kunnen gratis verhalen via 112schade.nl

Intermediairscollectief DAK een 112schade.nl gaan vanaf half januari een samenwerking aan. Leden van het collectief kunnen gratis gebruikmaken van de DAK Verhaalservice, die wordt aangeboden door 112schade.nl, het initiatief van Diks Verzekeringen.

De DAK Verhaalservice kan worden ingezet voor zowel materiële- als letselschade waar een derde voor aansprakelijk is en geen dekking voor bestaat. De DAK-leden geven het verhaaltraject kosteloos uit handen aan 112schade.nl. Dat initiatief van Diks kan voor consumenten schade verhalen die niet wordt gedekt door een verzekering. De kosten voor het verhalen moeten door de aansprakelijke tegenpartij vergoed worden. Die service wordt binnenkort dus ook beschikbaar voor leden van DAK en hun klanten.

Reageer op dit artikel