nieuws

CED komt met nieuw label voor schadeherstel

Schade

CED komt met nieuw label voor schadeherstel

CED komt per 1 februari 2015 met een zelfstandige divisie binnen het bedrijf die zich gaat richten op innovatief schadeherstel. De nieuwe afdeling van de claimexpert gaat MultiHerstel heten en wordt actief in zowel Nederland als België. 

CED wil via het nieuwe label nieuwe concepten op het gebied van herstel actief in gaan zetten. De schadehersteller experimenteerde de laatste tijd met onder meer het Google Glass en de 3D-printer. De nieuwe divisie brengt ook een baanwisseling met zich mee. Robin Roest (35) wordt per 1 februari directeur van MultiHerstel. Roest is nu nog directeur Marketing & Sales, in die functie wordt hij opgevolgd door Marcel van Dijk (41), nu nog Manager Strategy & Business Development bij CED.

Reageer op dit artikel