nieuws

Zes Achmea-merken behouden keurmerk

Schade

Zes Achmea-merken behouden keurmerk

De Stichting toetsing verzekeraars (Stv) heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren voor zes Achmea-merken geprolongeerd. Het gaat om Centraal Beheer, Interpolis, Avéro, Zilveren Kruis, FBTO en Pro Life.

Achmea laat weten dat deze merken in oktober 2010 bij de eerste lichting van verzekeraars zaten die een keurmerk in de wacht sleepten. De Stv beoordeelt elke twee jaar of een verzekeraar nog aan de eisen voldoet.

Het Keurmerk Klantgericht Verzekeren wil consumenten de kwaliteit van dienstverlening en klantgerichtheid garanderen van een verzekeraar. In totaal beschikt Achmea over acht keurmerken.

Naast de genoemde merken gaat het ook om InShared en OZF. Vanaf 2015 beoordeelt de Stv elk kwartaal een specifiek thema, dat in overleg met de AFM wordt vastgesteld. Het eerste thema is reisverzekeringen. In het tweede kwartaal worden de websites van de Achmea-merken daartoe onder de loep genomen.

Reageer op dit artikel