nieuws

Win gratis kaarten voor am:event Rendabel Risicomanagement

Schade

Am organiseert op dinsdag 9 december in de middag het event ‘Rendabel Risicomanagement voor het mkb’. De aanmeldingen voor het evenement lopen binnen, maar de redactie mag tien gratis toegangskaarten (ter waarde van € 295) uitdelen.

Win gratis kaarten voor am:event Rendabel Risicomanagement

Het event is gericht op het intermediair en verzekeraars die zich richten op risicomanagement. De toenemende druk van wet- en regelgeving en de toenemende risico’s die ondernemers tegenwoordig lopen, rechtvaardigen een dominante positie van risicomanagement. Ondernemers worden steeds meer afgeleid van hun corebusiness. Grote ondernemingen hebben functionarissen die zich bezighouden met risicomanagement. Maar wie ondersteunt de mkb-ondernemers daarbij? Voor de moderne en professionele intermediair ligt hier een uitdagende taak. Maar hoe geef je als intermediair inhoud aan je zorgplicht? Alleen een verzekering aanbieden aan een mkb-ondernemer is niet meer van deze tijd. Het intermediair zou het mkb veel breder moeten ondersteunen. Risicomanagement biedt deze mogelijkheid. Niet met moeilijke modellen en hoge facturen, daar zit het mkb niet op te wachten. Maar hoe dan wel?

Am geeft tien gratis kaarten weg voor het event dat wordt georganiseerd in het Corpus Congress Centre in Oegstgeest. Geïnteresseerden kunnen mailen naar de redactie (redactie@amweb.nl) en de tien snelste mailers mogen op 9 december gratis naar het event.

Reageer op dit artikel