nieuws

Schadecollectief voor ouderen door SUCSEZ en Voogd & Voogd

Schade

SUCSEZ en Voogd & Voogd hebben in samenwerking met de ouderenbond ANBO een schadecollectief ontwikkeld voor de leden van de bond. Het gaat om een schadeverzekeringspakket dat voor de particuliere senior is gemaakt.

Schadecollectief voor ouderen door SUCSEZ en Voogd & Voogd

Het pakket kent gelijke voorwaarden en premies voor alle leeftijden en een garantie tegen onderverzekering. De senioren hoeven niet eerst door de molen gehaald te worden voordat ze geaccepteerd worden. “Het aantal vragen voor acceptatie van een verzekering is zeer beperkt”, stelt Voogd & Voogd in het persbericht. De dekking wordt daarnaast jaarlijks gecontroleerd aan de hand van de persoonlijke situatie van de klant. ANBO-leden krijgen ook de beschikking over de Polismap app van Voogd & Voogd.

Reageer op dit artikel