nieuws

Rémon Chattellon benoemd tot directeur Nh1816 Verzekeringen

Schade

Rémon Chattellon (1971) is benoemd tot directeur van Nh1816 Verzekeringen. Hij is binnen de driekoppige directie verantwoordelijk voor financiën. Lex Verëll is directievoorzitter en directeur Cas Verhage is verantwoordelijk voor de commerciële zaken bij de coöperatieve verzekeringsmaatschappij voor simple risk, schade- en levensverzekeringen. 

Rémon Chattellon benoemd tot directeur Nh1816 Verzekeringen

Chattellon is sinds oktober 2009 werkzaam bij Nh1816, in eerste instantie als manager financiën, waarna hij in 2012 toetrad tot de directie in de functie van adjunct-directeur en in die rol ook verantwoordelijk voor financiën. Hij is register-accountant (RA) en begon zijn carrière bij BDO accountants.

Reageer op dit artikel