nieuws

DAS waarschuwt voor valse incasso´s

Schade

DAS waarschuwt voor valse incasso´s

Valse factuurs, zogenaamd uit naam van DAS Incasso, zijn de laatste week per e-mail aan veel mensen verstuurd. De rechtsbijstandverzekeraar waarschuwt mensen ervoor om deze mails, die niet afkomstig zijn van DAS, niet te openen.

In de mails staat een openstaand bedrag genoemd, dat de lezer zou moeten voldoen aan DAS. Volgens de rechtsbijstandverzekeraar is dit een valse mail, die niet afkomstig is van DAS Incasso. De verzenders hebben gebruik gemaakt van een externe server, die op verzoek van DAS uit de lucht is gehaald. Maar afgelopen maandag bleek dat er opnieuw mails werden verstuurd uit naam van DAS. De verzekeraar waarschuwt ontvangers de mail niet te openen en direct te verwijderen. Wie de mail wel heeft geopend krijgt het advies de computer na te laten kijken op malware.

Reageer op dit artikel