nieuws

Centraal Beheer adviseert over aanschaf auto

Schade

Centraal Beheer Achmea gaat mensen helpen met de aanschaf van een auto. De verzekeraar richt daarvoor een zogenaamd Autoteam opgericht met vijf specialisten. Klanten die twijfelen over wat voor auto ze moeten kopen kunnen met hun vragen bij het team terecht.

Centraal Beheer adviseert over aanschaf auto

“Het Autoteam bestaat uit 5 specialisten die samen veel kennis en ervaring in huis hebben”, schrijft de verzekeraar over het initiatef. “Centraal Beheer is daarvoor de samenwerking aangegaan met externe experts.  De technisch specialist is bijvoorbeeld een oud-monteur en productmanager bij Profyle Tyrecenter. De auto-onderhandelaar helpt dagelijks klanten met de aankoop van een auto, vanuit zijn eigen onderneming. De journalist is een freelance tekstschrijver die onder meer voor autoblogs schrijft. De autofan is een gepensioneerde autoliefhebber, die jaren in de autobranche heeft gewerkt. De verzekeringskennis tot slot komt uit eigen huis, daarvoor staat een kennisspecialist van Centraal Beheer klaar.”

Bezoekers van het platform dat Centraal Beheer heeft ingericht kunnen ook vragen lezen die anderen al gesteld hebben. Mocht daar geen bevredigend antwoord tussen zitten, kunnen zij via de site alsnog hun eigen vraag stellen. “De specialist gaat zo gauw mogelijk met de vraag aan de slag. Als het antwoord klaarstaat krijgt de vragensteller vanzelf bericht. Een vraag stellen is volledig vrijblijvend (en gratis). De specialisten vinden het leuk om op deze manier mensen op weg te helpen”, zegt de verzekeraar.

Reageer op dit artikel