nieuws

85% van de mkb-adviseurs ziet zichzelf ook als risico-adviseur

Schade

Uit onderzoek dat am in samenwerking met De Goudse heeft gehouden onder mkb-adviseurs blijkt dat maar liefst 85% van die groep zichzelf ook ziet als een (beginnend) risico-adviseur. Maar over een tool voor die werkzaamheden beschikt het gros niet.

85% van de mkb-adviseurs ziet zichzelf ook als risico-adviseur

Het merendeel geeft aan (nog) geen gebruik te maken van een professionele risico-inventarisatietool, terwijl dit wel een belangrijk hulpmiddel kan zijn voor adviseurs die zichzelf als risico-adviseur willen profileren. De overige resultaten van het onderzoek worden bekendgemaakt op het am:event ‘Rendabel Risicomanagement voor het mkb’. Op dit event kunnen adviseurs meer te weten komen over de voordelen van risico-inventarisatietools en wat er nodig is om een goede risicoadviseur te worden.

Reageer op dit artikel