nieuws

Willis werkt samen met 112schade

Schade

Willis gaat een samenwerking aan met 112schade.nl voor particuliere autobezitters. Het platform van Diks Verzekeringen gaat de verhaalactie van niet-gedekte schades van autobezitters uitvoeren om op die manier klanten van Willis beter van dienst te kunnen zijn.

Willis werkt samen met 112schade

Verzekering- en herverzekeringsmakelaar Willis biedt zijn klanten op dit moment de ‘Willis Verhaalservice’. Willis neemt het verhaaltraject uit de handen van de klanten. Voor niet-gedekte schades van autobezitters gaat Willis samenwerken met 112schade.nl Dat platform werd in oktober 2012 opgericht door Diks Verzekeringen. Via 112schade.nl kunnen particulieren met alleen een WA-verzekering materiële en letselschade opgedaan bij een aanrijding zonder schuld kosteloos laten verhalen.

Reageer op dit artikel