nieuws

Argenta laat schadebeheerder op afstand meekijken

Schade

Door een webapplicatie kunnen klanten van Argenta in de toekomst schades melden via hun smartphone of tablet. Ook kunnen schadebeheerders via de mobiele toestellen op afstand meekijken met de schade bij de klant thuis.

Argenta laat schadebeheerder op afstand meekijken

Klanten kunnen met hun smartphone of tablet een QR-code scannen, waarmee ze in de applicatie komen en hun schade kunnen melden. In de app kunnen ook foto’s of video’s van de schade toegevoegd worden. Daarnaast is het voor de schadebeheerder mogelijk om verbinding te maken met de camera op de mobiele devices. Daardoor kan hij live meekijken en beelden uitwisselen, om op die manier op afstand een goed beeld van de schade te krijgen.

Edmond van Es van Argenta vertelt over de applicatie, die ontwikkeld is door Van Ameyde is ontwikkeld: “Wij hebben een jaar lang alle mogelijke kosten en ramingen geïnventariseerd. Daardoor kunnen we met de expertise op afstand onmiddellijk de schadevergoeding berekenen en de cliënt snel uitbetalen, zelfs op de dag van de schadeaangifte. Onze cliënten moeten dus niet langer eerst bestekken verzamelen. Ons inventarisatiesysteem heeft een minimale foutmarge, dus in de meeste gevallen is de vergoeding correct.”

Reageer op dit artikel