nieuws

ARAG en KNVB gaan met elkaar door

Schade

ARAG en de KNVB hebben het bestaande partnership met drie jaar verlengd. Tot en met 2017 blijft ARAG official partner van de KNVB scheidsrechters.

ARAG en KNVB gaan met elkaar door

De ondertekening vond deze week plaats tijdens de Week van de Scheidsrechter.

“Het was voor ons een logisch besluit om de samenwerking voort te zetten”, zegt Marc van Erven, CEO van ARAG. “Wij zijn trots op de toegenomen zichtbaarheid en het respect van en voor scheidsrechters. Dit succes willen wij graag samen met de KNVB verder uitbouwen om zo ons gezamenlijke streven te verwezenlijken.”

Ook Jean-Paul Decossaux, commercieel directeur van de KNVB, is verheugd met de verlengde samenwerking: “Sinds onze samenwerking met ARAG in 2011 hebben we flinke stappen gezet in het verbeteren van de kwaliteit en zichtbaarheid van de arbitrage in Nederland. Zo leiden meer dan 5.500 KNVB scheidsrechters amateurwedstrijden in een officieel scheidsrechtersshirt.”

Sinds januari 2011 is ARAG partner van de KNVB scheidsrechters.

Reageer op dit artikel