nieuws

Delta Lloyd geeft ondernemers verzekering voor een week

Schade

Delta Lloyd en Spaces openen aanstaande maandag in Amsterdam de Delta Lloyd Safe Room. Ondernemers kunnen hier ervaren hoe het is om verzekerd te ondernemen. Delta Lloyd verstrekt daartoe gratis bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen met een looptijd van een week voor ondernemers die in de Safe Room komen werken.

Delta Lloyd geeft ondernemers verzekering voor een week

Een op de vijf ondernemers is wel eens aansprakelijk gesteld terwijl meer dan de helft van de ondernemers of zzp-ers onverzekerd is, stelt Delta Lloyd. Om ondernemers daar bewuster van te maken, opent de verzekeraar daarom samen met Spaces (aanbieder van flexibele werkplekken en bedrijfsruimtes) de tijdelijke Delta Lloyd Safe Room. “De eerste ruimte in Nederland waar ondernemers flexibel kunnen werken en automatisch verzekerd zijn voor bedrijfsaansprakelijkheid.”

De Delta Lloyd Safe Room bevindt zich in de nieuwste locatie van Spaces aan de Vijzelstraat 68 – 78 in Amsterdam. De Safe Room is geopend van maandag 22 september tot en met woensdag 24 september van 9:00 uur tot 18:00 uur.

Reageer op dit artikel