nieuws

Autoverzekering Aegon via alle kanalen voor dezelfde prijs

Schade

Nieuwe klanten die een autoverzekering afsluiten bij Aegon betalen voortaan via alle distributiekanalen dezelfde premie. Aegon is de eerste verzekeraar die dezelfde verzekering via ieder kanaal aanbiedt. De marge voor adviseurs blijft gelijk.

Autoverzekering Aegon via alle kanalen voor dezelfde prijs

Dat zegt Aegon-woordvoerder Alexander Kuipers: “De adviseur houdt dezelfde marge. Het is wel mogelijk om binnen die marge wat te schuiven, bijvoorbeeld als de adviseur een aanbieding wil doen.” Die ruimte heeft Aegon zelf ook via het directe kanaal. Aegon heeft de verandering in het pakket en de premieprijzen doorgevoerd om een einde te maken aan alle verwarring over dekking en tarieven.

De nieuwe autoverzekering is per september verkrijgbaar en is een nieuw product. Nieuw is onder andere dat er een keuze is uit een allriskdekking op maat (Basis, Compleet of Royaal). De gelijke premie via alle kanalen geldt voor nieuwe klanten, bestaande klanten behouden hun premie.

 

Reageer op dit artikel