nieuws

Premie-inkomsten Markel verdubbeld

Schade

Markel International Nederland heeft drie jaar na de start de premie-inkomsten zien stijgen naar € 10 miljoen. Anderhalf jaar geleden stond de ‘teller’ nog op € 5 miljoen. Algemeen directeur Bernard Vroom zegt erg blij te zijn met deze “mijlpaal”.

Premie-inkomsten Markel verdubbeld

Volgens de aansprakelijkheidsverzekeraar heeft de toestroom van verzekerden in alle categorieën verzekeringen binnen de portefeuille plaatsgevonden. De intensievere samenwerking met o.a. andere DAK, Voogd & Voogd, Kok Assurantiën, Kettlitz & Wulfse en Rivez Assurantiën alsook de Goudse en Aegon voor de nicheproducten, heeft volgens de verzekeraar bijgedragen aan de groei.

Markel startte in oktober 2011 op de zakelijke markt met een pakket aan bestuurders-, beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen en technische verzekeringen. De afgelopen jaren introduceerde de nicheverzekeraar o.a. een zonne-energieverzekering, een geïntegreerde aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering voor zzp’ers en recent een BAM-verzekering voor machinebouwers en installatiebedrijven.

Markel wil de komende jaren haar positie in de zakelijke schademarkt verder uitbreiden. “ De afgelopen jaren hebben we veel positieve feedback ontvangen van onze relaties en dit geeft ons vertrouwen voor de toekomst,” aldus Bernard Vroom.

Reageer op dit artikel