nieuws

Johan van den Neste vertrekt na dit jaar bij Allsecur

Schade

Johan van den Neste vertrekt na bijna 19 jaar werken voor Allianz en later Allsecur per 1 januari 2015 bij de online autoverzekeraar. Een nieuwe functie heeft Van den Neste, wiens laatste functie commercieel directeur van Allsecur was, nog niet.

Johan van den Neste vertrekt na dit jaar bij Allsecur

Van den Neste begon zijn carrière in de verzekeringsbranche bij Royal Nederland. Hij begeleidde de fusie van Royal Nederland en Zwolsche Algemeene tot de introductie van Allianz Nederland in 2003. Daarna werd hij CFO bij London Verzekeringen. In 2005 keerde Van den Neste terug bij Allianz Nederland om projectmanager te worden. Daar bedacht hij het concept van Allsecur. Van den Neste: “Ik introduceerde een nieuwe manier van premie berekenen voor autoverzekeringen (blackbox) en later het businessmodel voor wat nu Allsecur is.”

Van den Neste begon in 2007 officieel te werken voor Allsecur, als marketing manager. In 2012 werd hij benoemd tot commercieel directeur. Over die periode: “De kans krijgen om iets helemaal nieuws te beginnen met Allsecur, samen met een groep gemotiveerde mensen, beschouw ik als een absoluut hoogtepunt. Ik heb in korte tijd zoveel geleerd, inspirerende gesprekken gehad en langdurige relaties opgebouwd.”

Toekomst
Een nieuwe baan heeft Van den Neste nog niet gevonden. “Ik ga mij de komende maanden bezinnen op mijn verdere toekomst. Hoe die eruit ziet, weet ik nog niet, maar ik weet wel welke ingrediënten erin zullen gaan: ondernemerschap, werken met professionals, weg van de gebaande paden, oog voor resultaat, maar boven alles met de klant centraal.”

Reageer op dit artikel