nieuws

Young InSurance wint Narim Award

Schade

Young InSurance wint Narim Award

Young InSurance heeft de Narim Award 2014 in de wacht gesleept. Oprichters Rosemarijn Peters en Sjaak Schouteren ontvingen de prijs omdat hun organisatie een belangrijke rol heeft gespeeld voor het vak risk en insurance manager. 

Young InSurance, dat jonge medewerkers uit de verzekeringsbranche bij elkaar brengt, kreeg de award voor zijn ‘verfrissende en moderne benadering’, bleek uit het juryrapport. “Young InSurance heeft zich in een zeer korte tijd ontwikkeld tot een volwassen en serieuze gesprekspartner en organisatie binnen onze branche met een verfrissende en moderne die we binnen onze toch ietwat conservatieve branche goed kunnen gebruiken.”

De jury die Young InSurance als winnaar naar voren schoof bestond uit zes verzekeraars, vier makelaars en een delegatie van het Narim-bestuur.

Reageer op dit artikel