nieuws

Samenwerking FinanceWorld en Voogd & Voogd

Schade

Samenwerking FinanceWorld en Voogd & Voogd

Adviseurs die zijn aangesloten bij FinanceWorld kunnen nu ook gebruik maken van de dienstverlening van serviceprovider Voogd & Voogd. Dat is de uitkomst van een samenwerking die FinanceWorld en Voogd & Voogd hebben gesloten.

Daardoor kunnen adviseurs binnen het CRM-systeem van FinanceWorld bijvoorbeeld rechtstreeks een aanvraag voor bijvoorbeeld een offerte doen bij Voogd & Voogd. “Elke consument heeft recht op een kwalitatief en betaalbaar financieel advies”, zegt FinanceWorld-directeur Frank Zandstra. “Door de integratie van de diensten van FinanceWorld en Voogd & Voogd kunnen onze adviseurs dit efficiënt organiseren en besparen op de beheerskosten van hun schadeportefeuille en deze portefeuille tegelijk laten groeien.”

Reageer op dit artikel