nieuws

Renses weer directievoorzitter af bij Dekra

Schade

Ruim een jaar na zijn terugkeer vertrekt Piet Renses (44) op 1 augustus weer als directievoorzitter van Dekra Claims & Expertise. Hij wordt bij de expertiseorganisatie opgevolgd door het huidige directielid Wim ter Voert.

Renses weer directievoorzitter af bij Dekra

Renses keerde op 1 juni 2013 terug in zijn functie, nadat hij leiding had gegeven aan de Europese holding Dekra Claims and Expert Services International. Hij nam de voorzittershamer destijds over van Ter Voert, die nu op zijn beurt weer de opvolger van Renses wordt. Renses was sinds 1997 in dienst bij Dekra en diens voorgangers Extenso en Bartok. De rest van het directieteam zal gaan bestaan uit Inge Sanders, Ronald Pols en Paul Schenk. Renses gaat aan de slag bij VWE, een dienstverlener voor de voertuigbranche.

Reageer op dit artikel