nieuws

ACE lanceert zakelijke reisverzekering

Schade

ACE Group komt met een vernieuwde zakelijke reisverzekering: ACE Business Class, een product dat dekking biedt voor de toenemende risico’s van zakenreizen.

ACE lanceert zakelijke reisverzekering

Arjen van Dun, A&H manager Benelux bij ACE: “De uitgaven voor zakelijke reizen overschrijden inmiddels wereldwijd de USD 1 triljoen en ondanks de nawerking van de financiële crisis en de recessie in veel landen, verwachten experts dat de vraag vanuit het Europese bedrijfsleven zal blijven toenemen.”

ACE Business Class biedt naast de dekking van de ‘traditionele’ zakelijke risico’s, ook maatwerkoplossingen. Bijvoorbeeld voor bedrijven met complexe risicoprofielen, zoals langdurig buitenlands verblijf, personeelsverhuizingen en arbeidsongevallen. Voor sommige bedrijven biedt de verzekering eveneens dekking, advies en crisismanagement bij ontvoeringen en gebeurtenissen waarbij losgeld wordt gevraagd.

Ook kan de zakelijke reisverzekering worden opgezet als een multinationaal verzekeringsprogramma dat voldoet aan de lokale regels in specifieke rechtsgebieden.

Reageer op dit artikel