nieuws

Rechtsbijstandsverzekering Das best beoordeeld

Schade

De rechtsbijstandsverzekering van Das komt als beste uit een test die de Consumentenbond in maart uitvoerde. Gevolgd door de rechtsbijstandsverzekeringen van Centraal Beheer Achmea, Nationale-Nederlanden en Univé.

Rechtsbijstandsverzekering Das best beoordeeld

De Consumentenbond hield in maart 2014 een klanttevredenheidsonderzoek onder 600 consumenten. De rechtsbijstandsverzekering van Das scoorde in het testoordeel het best met een 7,7. Gevolgd door de verzekeringen van Centraal Beheer Achmea, Nationale-Nederlanden en Univé met een 7,6. Anker scoorde met een testoordeel van 5,4 het slechtst van de 37 rechtstbijstandsverzekeringen met de Eigen Jurist Basis-polis.

Univé Budget kreeg voor 2014 het predicaat Beste Koop vanwege de aantrekkelijke premies in combinatie met de prima voorwaarden.

Ook vroeg de Consumentenbond de consumenten naar hun tevredenheid over de rechtshulp na een claim. Het merendeel beloont de dienstverlening van de vijf rechtshulpverleners (Stichting Univé Rechtshulp, Stichting Achmea Rechtsbijstand, Arag, SRK en DAS), die door de verzekeraars worden ingeschakeld, gemiddeld met een 7,0.

De volledige testresultaten zijn online te vinden via de Rechtsbijstandsverzekeringen-vergelijker.

Reageer op dit artikel