nieuws

Hans Visser stapt van Zicht over naar Vanbreda

Schade

Hans Visser is per 1 april gestart als commercieel directeur bij verzekeringsmakelaar Vanbreda Risk & Benefits met vestigingen in Rotterdam en Amsterdam. Visser werkte vele jaren in verschillende functies voor het ING-concern, laatstelijk bij Zicht Risico- en Verzekeringsadviseurs. “Wij staan in Nederland als verzekeringsmakelaar op de 50ste plaats en willen de komende jaren groeien, o.a. door actiever nieuwe bedrijven tussen de 50 en 500 medewerkers binnen te halen,” meldt Visser enthousiast.

Hans Visser stapt van Zicht over naar Vanbreda

De directie van Vanbreda Risk & Benefits in Nederland bestaat hiermee uit Anton Bervoets, directeur Finance & Operations en Hans Visser. Voormalig algemeen directeur en aandeelhouder Wim Span droeg in 2013 al zijn aandelen over. De Nederlandse tak van de verzekeringsmakelaar staat vanuit Antwerpen onder leiding van ceo Pedro Matthynssens.

Matthynssens kondigde in maart al aan de nodige groeiambities te hebben in Nederland: “We zijn nu een van de marktleiders in België, en we willen dat worden op Benelux-schaal”, zegt hij. “We bekijken ook of we door acquisities onze positie in Nederland kunnen versterken.”

Reageer op dit artikel