nieuws

Ab Klink in bestuur Zorgverzekeraars Nederland

Schade

Ab Klink in bestuur Zorgverzekeraars Nederland

Ab Klink is per 1 april toegetreden tot het bestuur van Zorgverzekeraars Nederland (ZN). De oud-politicus is de opvolger van Rob Hillebrand.

Klink was per 1 januari 2014 toegetreden tot de Raad van Bestuur van zorgverzekeraar VGZ, waar hij verantwoordelijk is voor de portefeuille Zorg. In die hoedanigheid is hij sinds dinsdag toegetreden tot het bestuur van ZN.
Daar treft hij overigens voormalig collega-politicus André Rouvoet, die voorzitter is van de Raad van Bestuur. Klink en Rouvoet waren enkele jaren geleden nog beiden minister in het demissionaire kabinet-Balkenende IV. Klink was destijds minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Rouvoet van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Reageer op dit artikel