nieuws

Tweederde MKB’ers heeft geen AOV

Schade

Ruim tweederde (69%) van de ondernemers uit het Midden- en Kleinbedrijf heeft geen arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Dit blijkt uit onderzoek van online dienstverlener Yellow Walnut onder 385 MKB-ondernemers.

Tweederde MKB’ers heeft geen AOV

Van de ondernemers zonder AOV geeft 62% aan deze te duur te vinden, 16%  stelt er geen belang bij te hebben en 12% heeft er nooit over nagedacht. Daarnaast spelen tijdgebrek (8%) en complexiteit (8%) een rol bij de onderdekking.
Volgens Adriaan van Loon, mede-oprichter Yellow Walnut, bewijst het onderzoek dat er behoefte is aan een betaalbare en eenvoudige manier om een AOV af te sluiten. "We zijn dan ook trots dat we nu als eerste in Nederland online en onafhankelijk AOV-advies bieden." Yellow Walnut Verzekeringen stelt door haar werkwijze AOV’s tegen 50% lagere kosten te kunnen aanbieden. Ook worden alle producten aangeboden in een collectief, wat ondernemers ook een lagere premie moet opleveren.

Reageer op dit artikel