nieuws

BosBoon Expertise stapt in letselschade

Schade

BosBoon Expertise gaat zich naast haar bestaande expertdisciplines nu ook richten op het specialisme letselschade. Het bedrijf heeft daarvoor twee ervaren specialisten aangetrokken die zullen gaan werken op de vestiging Eindhoven. Op termijn moeten ook de vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Hoogeveen letselschade expertise gaan aanbieden.

BosBoon Expertise stapt in letselschade

BosBoon is nu vooral actief op het vlak van CAR-/EAR-, AVB-, Casco-, motor- en andere technische schades in zowel de marine- als non-marine markt. Volgens commercieel directeur Mathy Boon is de stap op het gebied van letsel een logische. "Wij werken al volop voor AVB-afdelingen van verzekeraars en makelaars. Door nu ook het specialisme ‘letsel’ in huis te halen, kan door ons zowel het vaak technisch georiënteerde toedrachtonderzoek alsook de daadwerkelijke vaststelling van de letselschade worden opgepakt."
Daarvoor heeft het expertisebedrijf de ervaren experts Leon Aelmans en Hein Michels aangetrokken. Beiden werkten tot voor kort bij letselsschade expert To The Point Expertise uit Rijen.

Reageer op dit artikel