nieuws

BNP Paribas Cardif gooit bestsellers in de korting

Schade

BNP Paribas Cardif biedt haar belangrijkste verzekeringsaanbod per direct tegen gereduceerd tarief aan. Zowel voor de overlijdensrisicoverzekering als voor de arbeidsongeschiktheidsdekking in de woonlastenbeschermer geldt vanaf nu een korting van 12,5% procent op de premie gedurende de hele looptijd. De verzekeraar wil hiermee het marktherstel een steuntje in de rug geven.

BNP Paribas Cardif gooit bestsellers in de korting

Alle polissen met ondertekendatum vanaf 2014 komen in aanmerking voor het kortingstarief.
"Het voorzichtige herstel van de markt is een goed teken",  aldus Marieke van Zuien, directeur intermediaire distributie bij BNP Paribas Cardif. "Maar de crisis heeft wel gezorgd voor een groter bewustzijn van consumenten als het gaat om de risico’s van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid voor het gezinsinkomen. Voor ons reden om onze oplossingen, juist nu het wat beter gaat, nog beter beschikbaar te maken voor iedereen die de risico’s wil afdekken."

Reageer op dit artikel