nieuws

Voogd & Voogd koopt volmachtbedrijf Univé Zuid-Holland

Schade

Voogd & Voogd neemt per 1 januari de volmachtportefeuille en de daarbij betrokken medewerkers over van Univé Zuid Holland.

Voogd & Voogd koopt volmachtbedrijf Univé Zuid-Holland

De overvoer van de volmachtportefeuille is volgens beide partijen "op een unieke manier gerealiseerd": ruim 80% van de polissen is volledig automatisch bij Voogd & Voogd ingelezen. “Hiermee hebben we de administratieve uitdaging die gepaard ging met de overname van deze portefeuille, glansrijk doorstaan. We verwachten in de nabije toekomst meer volmachtportefeuilles op een eenvoudige wijze over te voeren,” zegt directievoorzitter Bas de Voogd van Voogd & Voogd.
Naast de volmachtportefeuille wordt overigens ook de provinciale portefeuille overgevoerd naar Voogd & Voogd. Univé Zuid Holland blijft de bemiddelingsactiviteiten zelf uitvoeren.

Reageer op dit artikel