nieuws

Collectief fitnessen met Delta Lloyd

Schade

Werkgevers met een zorgcollectiviteit bij Delta Lloyd kunnen hun werknemers vanaf 1 januari gratis een paar lessen fitness aanbieden via de Prefit app. Dat is een soort pre-paid fitnesskaart op de smart phone.

Collectief fitnessen met Delta Lloyd

De Prefit app is ontwikkeld door Nationaal Gezondheidsplan. Fitnesscentra in heel Nederland kunnen via de app hun losse les- en trainingsaanbod aanbieden. Mensen die willen sporten maar liever geen abonnement afsluiten, kunnen via de app losse lessen kopen en zo toch aan de slag met fitness. "Als de Delta Lloyd Zorgverzekering via de collectieve relatie wordt afgesloten, kan de app gratis gedownload worden. Vervolgens storten wij een tegoed op de app, waardoor de eerste lessen bij het fitnesscentrum gratis zijn", aldus Cilles Boerboom marketeer Delta Lloyd Zorg.

Reageer op dit artikel