nieuws

Ziekenhuizen gaan failliet door de goedkope zorgpolis

Schade

Ziekenhuizen gaan failliet door de goedkope zorgpolis

Zorginstellingen zullen door selectief inkopen van zorgverzekeraars gaan omvallen, schrijft de Telegraaf vanmorgen. De krant citeert Peter Ruys van de vergelijkingssite zorgkiezer.nl, volgens hem zijn de budgetpolissen de boosdoeners.

Klanten die voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten, en daarvoor grotere afstanden willen afleggen om zorg te consumeren, komen met de budgetvarianten goed aan hun trekken. De zorgverleners in de eigen regio die niet het goedkoopste contract konden aanbieden hebben het nakijken. 
(Telegraaf, pag. 1 en 21)
Verder in de kranten:
DSB-claims nog open
(Telegraaf, pag. 21)

Wie betaalt straks uw nieuwe heup?
(AD, pag. 8 en 9)
Minder sober pensioen kost 700 miljoen
(AD, pag. 15)
Zorg. Verzekering met minder keuze op komst.
(FD, pag. 5)
DSB. Rechter heeft twijfels over compensatie koopsompolissen.
(FD, pag. 17)
 

Reageer op dit artikel