nieuws

Twee Delta Lloyd-aov’s gekoppeld aan mp4all

Schade

Aplaza maakt bekend dat de AOV voor Zelfstandig Ondernemers en de Instap AOV van Delta Lloyd zijn gekoppeld via het transactieplatfom. Deze koppeling zorgt ervoor dat gegevens in de gangbare systeemhuispakketten Dias, Anva, Assistent en Assur automatisch overgenomen worden naar mp4all van Meetingpoint. De Lasten AOV van Delta Lloyd wordt naar verwachting in januari omgezet naar het vernieuwde mp4all en is dan ook gekoppeld aan Aplaza.

Twee Delta Lloyd-aov’s gekoppeld aan mp4all

Volgens Aplaza is Delta Lloyd een van de eerste verzekeraars die arbeidsongeschiktheidsverzekeringen heeft omgezet naar dit platform. Adviseurs die gebruik maken van de genoemde systeemhuispakketten kunnen daardoor rechtstreeks de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Delta Lloyd offeren en aanvragen. Hierdoor is er geen dubbele invoer meer nodig. Het resultaat van een offerte of aanvraag wordt vervolgens automatisch in de genoemde systeemhuispakketten verwerkt.

Reageer op dit artikel