nieuws

Premies ZorgVoordeelPolis Voogd & Voogd concurrerend

Schade

Premies ZorgVoordeelPolis Voogd & Voogd concurrerend

In 2014 betalen consumenten voor de ZorgVoordeelPolis van Voogd & Voogd en Aevitae, bij een wettelijk eigen risico van € 360 een maandpremie van € 84,60 voor de Natura Selectief basisverzekering en voor de restitutievariant een bedrag van € 89,96 per maand.

Voogd & Voogd is dit jaar voor het eerst op de zorgverzekeringsmarkt actief met de ZorgVoordeelPolis en een zorgvergelijkingsmodule. De ZorgVoordeelPolis is exclusief beschikbaar voor aangesloten bemiddelaars van Voogd & Voogd. Het huismerkproduct is in samenwerking met Aevitae ontwikkeld als volmachtproduct, met de kenmerken van een collectiviteit. De productkeuze binnen het huismerkpakket wordt door adviseurs gemaakt in de vergelijkingsmodule ZoVerzorgd van Aevitae, die ook als webmodule verkrijgbaar is. Deze leidt de adviseur vanuit de ingevoerde klantwensen naar het ‘best passende’ product. De vergelijkingsmodule neemt naast de nieuwe ZorgVoordeelPolis ook de producten van andere maatschappijpen mee, inclusief maatwerkproducten.
Naast de basisverzekering kan een keuze gemaakt worden uit vijf aanvullende zorgverzekeringen (Budget, BudgedPlus, Comfort, Royal en Compleet) en drie aanvullende tandartsverzekeringen (BudgetTant, ComfortTand, CompleetTand). De premie voor de aanvullende verzekeringen beginnen bij € 3,90 per maand, voor de tandartsdekking is dat vanaf € 9,95 per maand.

Reageer op dit artikel